Hallo ORKers,

Hoelang kan je volhouden dat de kennisdag op 4 juni door gaat? Nou, niet meer lang dus. Samen met Mado Witjes en Koen Garenfeld hebben we besloten om de kennisdag van 4 juni te annuleren. Dat is jammer… het was namelijk toch wel een jaarlijks terugkerend ORK feestje met iedereen die zich betrokken voelt bij ons programma. Dit jaar dus een keer niet, helaas!

Gelijk komt de vraag op of we de dag dan niet naar het najaar moeten verplaatsen. Dat leek ons ook niet verstandig. De evenementdrukte voor het najaar is al flink toegenomen door verplaatsingen van grote bijeenkomsten. Het wordt daarom pas medio 2021 voor onze volgende kennisdag, maar gelukkig lijkt het erop dat de provincie Utrecht ook dan de deuren wil open zetten voor jullie.

Wat ons wel leuk lijkt, is een kennisdag in het klein door in het najaar met de twee begeleidingsgroepen bij elkaar te komen. We kunnen dan een inhoudelijke discussie voeren over een van de hoofdonderwerpen binnen het ORK… dat zou zo maar de veiligheidsbenadering kunnen zijn. Hier denken we verder nog over na.

Oh ja, het is me trouwens gelukt om een dag vrij te nemen. Heerlijk was dat, effe gewoon lekker niets. Door het lesgeven aan de kinderen was de vrijheid slechts geblokt tussen 7.00 en 9.00, tussen 14.00 en 17.00 en ’s avonds nog een uurtje, maar toch… het is een aanrader.

Veel groeten,

Robin

PS, hiernaast een foto om jullie te laten mijmeren over de kennisdag.