Hallo ORKers,

Vandaag eens keer een niet inhoudelijk onderwerp, even iets anders. Jullie herkennen het vast ook wel bij jullie werkzaamheden… al het werk wat achter de schermen gebeurt en zo onmisbaar is voor je eigen werk. Maar ondanks dat je weet dat het werk onmisbaar is, vergeet je in alle hectiek toch regelmatig te laten merken dat je eigenlijk best wel blij bent dat je dit niet allemaal zelf hoeft te doen. Deze blog wil ik gebruiken om twee personen in het zonnetje te zetten. En aan jullie allemaal de oproep hetzelfde te doen bij jullie onmisbare collega’s. Daarom bij deze:

Petra, Jet, super bedankt voor al het werk wat jullie doen. Ik ben ontzettend blij dat jullie er zijn en dat ik me daarom kan richten op het werk wat ik echt leuk vind. Ik zal mijn dochters vragen of ze een mooie kaart willen knutselen… en als ze dat niet willen dan knutsel ik er zelf een in elkaar.

Volgende keer weer een inhoudelijk onderwerp. Dat zal waarschijnlijk gaan over de pilot die we in Zwolle hebben uitgevoerd, maar daar denk ik nog even over na.

Veel groeten en blijf gezond

Robin