Hallo ORKers,

Nu we toch thuis zitten om elkaar zo te beschermen tegen Corona kwam ik met het idee om een blog te beginnen over het werk wat we binnen het ORK doen. Ik zeg wel dat het mijn idee is, maar eigenlijk kwam Ludolph ermee. Maar ik heb het idee wel eerlijk gejat… toch Ludolph?
Het was vorige week wel even wennen aan het vooruitzicht dat we de komende weken thuis zullen werken. En de eerste acties waren vooral: afspraken afzeggen en doorschuiven naar de tweede helft van april in de hoop dat het dan allemaal weer normaal is.
Wennen was het dus wel, maar na een paar dagen durf ik ook wel te zeggen: het heeft eigenlijk wel wat. Wat dan Robin? Nou het scheelt reistijd, niemand staat aan je bureau (behalve af en toe een kind), maar bovenal merk ik dat ik meer tijd heb om aandacht te geven aan bepaalde onderwerpen. Bijvoorbeeld de veiligheidsbenadering voor de regionale keringen. Dit is nu echt zo’n onderwerp die deze ORK periode veel aandacht gaat vragen. En dit is dus zo’n onderwerp waar jullie regelmatig wat over zullen horen. Maar er is nog veel meer…
Wat kunnen jullie de komende tijd van mij verwachten? Ik zal regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt bij het ORK. En daarbij stel ik het zeer op prijs als jullie mij feedback geven. Maar ook vragen zijn welkom, zoals: ‘goh Robin, hoe gaan we nu in het vervolg om met de toetsing van de macrostabiliteit buitenwaarts’…. En ik beloof: jullie krijgen antwoord!!!

Veel groeten en tot snel,
Robin